Κάτι δεν πάει καλά…

Στην Ελβετία, μια χώρα που στα McDonalds σου χρεώνουν ακόμη και το σακουλάκι κέτσαπ (Έλεος) το προηγούμενο Σ.Κ. μου συνέβει το εξής:

Είπα να πάω στο Lugano Estival Jazz (το F λείπει όντως, μην με ρωτάτε γιατί) Σάββατο βράδυ. Το πλάνο ήταν να πάμε νωρίς, να βρούμε δωμάτιο, να τριγυρίσουμε λίγο μέχρι να αρχίσουν οι συναυλίες κλπ. Τελικά λόγω διαφόρων προβλημάτων, φύγαμε πολύ αργά, και φτάσαμε εκεί γύρω στις 11:30. Τα ξενοδοχεία (3-4 που ρώτησα) όλα γεμάτα, και μου έλεγαν πως απίθανο να βρω κάτι διαθέσιμο τέτοια ώρα.

Αποφασίζουμε λοιπόν να παρκάρουμε το αμάξι και στο τέλος της νύχτας να διαλέξουμε μεταξύ 2 προοπτικών: α) ο πιο ξεκούραστος να οδηγήσει πίσω (είναι περίπου 1-1.5 ώρα οδήγηση) ή β) να κοιμηθούμε μέσα στο αμάξι. Τελικά στις 4 το πρωί αποφασίσαμε ότι είμαστε πολύ κομάτια για επιστροφή και συμφωνήσαμε να κοιμηθούμε στο αμάξι (σε υπόγειο πάρκινγκ, οπότε safe enough, αν και πιθανότατα παράνομο στην Ελβετία). Ρίχνουμε καθίσματα λοιπόν και τούφες.

Ξυπνάμε τελικά 9:15, ενώ το εισιτήριο που είχα βγάλει ήταν μέχρι τις 8. Έχω μείνει το μόνο αμάξι στον όροφο. Στο πάρκινγκ ψυχή, υπάλληλος ούτε για δείγμα. Πώς θα πληρώσω την υπόλοιπη ώρα για να βγω; Δοκιμάζω μπας και παίζει τέτοια δυνατότητα στο μηχάνημα, αλλά μπα. Ε, λέω, πάμε στην έξοδο και θα δούμε τι θα γίνει. Και τελικά φτάνω εκεί και δεν υπήρχε μπάρα. Το τονίζω, δεν ήταν σηκωμένη! Απλά δεν υπήρχε μπάρα!

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα…

PS (Για να χρησιμοποιήσεις βέβαια τις τουαλέτες του πάρκινγκ έπρεπε να πληρώσεις!)

Advertisements

One thought on “Κάτι δεν πάει καλά…”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s