Αντιφάσεις

Όπως γράφει πολύ σωστά και ο Ανδρουλάκης, οι τράπεζες όταν πάνε καλά είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και τσεπώνουν τα κέρδη, ενώ στην κρίση μεταμορφώνονται δια μαγείας σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και ζητάνε κρατικές χρηματοδοτήσεις.

Όσο για τον Μπερλουσκόνι:

  1. Όλο λέει κάτι κουλά, γίνεται ο πανικός στα ΜΜΕ (που τα περισσότερα είναι δικά του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), και μετά βγαίνει και λέει ότι έγινε «frainteso» (=παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά του) και ότι οι δημοσιογράφοι (δηλαδή οι υπάλληλοί του) είναι προκατηλημένοι εναντίον του. Πλάκα μας κάνεις, ρε μεγάλε;
  2. Αφότου έγινε σούργελο όταν βγήκε από το αμάξι στο Στρασβούργο και συνέχισε να μιλάει στο κινητό του, αφήνοντας την καημένη την Μέρκελ κόκκαλο, μετά υποστήριξε ότι μιλούσε με τον Ερντογάν για να τον πείσει να εγκρίνει τον Ρασμούσεν για γ.γ. Νάτο. Χέστηκε (μεταξύ μας) ο Ερντογάν για τη γνώμη του Μπερλούσκα, που θα αλλάξει και γνώμη για χάρη σου, μαλάκα.
  3. Όταν την επόμενη ο Ερντογάν όντως αποδέχτηκε τον Ρασμούσεν, το καρα-φιλο-μπερλουσκονικό TG5 βγήκε και έλεγε «κρίσιμη η παρέμβαση Μπερλουσκόνι στο θέμα». Και το πολύ γέλιο έπεσε όταν ο Ερντογάν βγήκε και είπε (όπως περιμέναμε) ότι τον μετέπεισε ο Ομπάμα.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s