14 εκατομύρια ευρώ για μια φιέστα που δεν έγινε ποτέ!

  • Το 2006 υπογράφεται σύμβαση, χωρίς τη σύμπραξη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 4.000.000 ευρώ για τη διοργάνωση στην Ελλάδα, στις 6/11/2006, της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών για το 2006.
  • Επρόκειτο για μία εκδήλωση, διάρκειας μίας ημέρας, για την οποία η αντισυμβαλλόμενη του Ελληνικού Δημοσίου εταιρία «RAM MEDIA LTD» θα κατέβαλε σύμφωνα με τη σύμβαση «καλές προσπάθειες» (!) να προσελκύσει 6 βραβευμένους ποδοσφαιριστές και διασημότητες και VIP γενικώς από τον κόσμο. Για τον σκοπό αυτό της δόθηκε μάλιστα αρχικά ως προκαταβολή το ποσό των 2.400.000 ευρώ.
  • Για την ημερήσια αυτή εκδήλωση συστήθηκε μάλιστα στη συνέχεια Οργανωτική Επιτροπή με δικό της προϋπολογισμό, δική της Γραμματεία και Οικονομικό Υπόλογο, που καθόρισε το συνολικό κόστος της εκδήλωσης σε 6.300.000 ευρώ….
  • Πότε έγινε αυτή η φιέστα; ΠΟΤΕ! Και το χειρότερο: το Ελληνικό Δημόσιο με αποφάσεις των αγγλικών δικαστηρίων, που ορίστηκαν αρμόδια (!) με την ίδια ετεροβαρή σύμβαση έχει υποχρεωθεί να καταβάλει μέχρι σήμερα στην αφερέγγυα και υπό εκκαθάριση εταιρία «RAM MEDIA LTD» το ποσό των 14.000.000 ευρώ-.

Σχολιάστε